Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Davor Bernardić

'Hoću li se kandidirati za šefa SDP-a, odlučit ću nakon objave izbora'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić izjavio je kako će svoj stav o mogućoj kandidaturi za predsjednika SDP-a reći nakon objave unutarstranačkih izbora.

Poručio je da budući predsjednik SDP-a treba biti osoba koja dobro poznaje SDP i ljude u toj stranci.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

"Prije svega, ja dobro poznajem i volim SDP, poštujem ga i poštujem Statut SDP-a, i ne pada mi na pamet prije otvaranja unutarstranačkog procesa govoriti o unutarstranačkim izborima. To nije ozbiljno ni korektno", rekao je Bernardić novinarima.

Bernardić je poručio da se SDP mora okrenuti budućnosti i vraćanju povjerenja građana.

"Predsjednik SDP-a treba biti osoba koja dobro poznaje stranku i koja će u sljedeće četiri godine poderati 25 pari cipela i provesti na terenu - ona koja će vratiti izgubljeno povjerenje ljevici u Hrvatskoj", istaknuo je Bernardić u stanci sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

Na pitanje je li budućnost SDP-a Orsat Miljenić, koji je najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a, Bernardić je kazao da ga "SDP slabo poznaje". "On je bio nestranački ministar (pravosuđa)", kaže Bernardić.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene