Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam hrvatskog sela

Dašak Slavonije u srcu Zagreba: Domaće životinje i tradicionalne delicije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zeleno i čisto idealan je spoj za proizvodnju izvornih hrvatskih proizvoda. U domaćem kulenu, siru, medu i mnogim drugim proizvodima danas su mogli uživati posjetitelji zagrebačkog Sajma hrvatskog sela.

Domaći proizvodi hrvatskog sela privukli su mnoge na zagrebački Bundek. Suhe kobasice, pečenice, šunke, slanine, kuleni, štrudle... Bogata ponuda sve je oduševila. 'Sajam je krasan! Iznenađenje za mene, ovako nisam dugo vidio! Kupili smo sir, neke suhomesnate stvari jer nam treba sad za Uskrs', rekao je jedan posjetitelj.

Pročitajte i ovo Krave To nije to Kako pomicanje sata utječe na krave? "Svaka je dala manje mlijeka od uobičajenog" Pet shop, ilustracija provjerite zalihe Povlači se hrana za životinje iz velikog trgovačkog lanca: Inspekcija potvrdila prisutnost pesticida

>> Ajngemahtec, čvarci, kulen, maslinovo ulje... Za prste polizati!

Dok su odrasli uživali u kulenu, siru i drugim domaćim delicijama, oni najmanji zabavu su pronašli vani. Na jednom mjestu imali su priliku vidjeti izvorne pasmine domaćih životinja. Neki su tako prvi put vidjeli istarsko govedo, zagorskog purana, kokoš hrvaticu, bušu i hrvatskog hladnokrvnog konja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene