Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandićev sukob interesa

Kosor prozvao SDP-ovce: Četiri godine kasnite s prijavom protiv Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Interesanto je da u prošlom sazivu, kada su imali većinu, SDP nije primjetio da je Bandić vodio TZ Grada i primao naknadu za to', kazao je Kosor.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor izjavio je danas kako je zanimljivo da su pitanje sukoba interesa gradonačelnika Milana Bandića, jer je istodobno vodio i Turističku zajednicu Zagreba i za to primao naknadu, inicirali zastupnici u Skupštini koji su imali skupštinsku većinu kada se to dešavalo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Uzavrela' sjednica gradske skupštine Zastupnik HDZ-a: Svatko će normalan u nedjelju glasati 'ZA', Bandić: Ispričajte se građanima Slika nije dostupna Primjer štednje Milan Bandić odlučio je sebi od Nove godine srezati plaću, evo za koliko

'Interesantno je da tada to nisu primjetili i da o tome tada nisu imali press konferenciju ili sastanak Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa jer je ono funkcioniralo i u prošlom sazivu, nego sada kada su mediji to otkrili', rekao je.

Kosor kaže da je to sada gotova stvar - gradonačelnik je rekao da je pogriješio i gradonačelnik je sredstva vratio.


Bandić: Onaj tko neće provoditi moju politiku morat će skupiti prnje i otići!

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa danas održava sjednicu na kojoj uz ostalo odlučuje jesu li u sukobu interesa dva zamjenika ministara, pet gradonačelnika, među kojima su i oni Zagreba i Splita, te šibensko-kninski župan. Protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pokrenut je postupak jer je istodobno s obnašanjem te dužnosti vodio i Turističku zajednicu Grada Zagreba i za to primao naknadu iako nije smio. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene