Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utakmica s Italijom

Danas u 18 sati sve staje: Pokažite nam kako navija srce vatreno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas u 18 sati sve staje, jer, pobijedi li Hrvatska Italiju prolazak skupine je tu.

Nakon nevjerojatne utakmice s Irskom koju je naša reprezentacija dobila s rezultatom 3:1 hrvatski navijači puni su nade da će se danas s Italijom nastaviti pobjednički niz. Koliko je posljednja utakmica bila vatrena svjedoče i fotografije najpoznatijih (hrvatskih) navijačica Eura 2012. u toplesu.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Saša Lugonjić, reporter Dnevnika Nove TV Dinamo - AEK Policijska opsada stadiona, nadlijeću ga helikopteri i dronovi: "Na tribinama će biti 12 članova obitelji pokojnog navijača"

>> Vaše fotografije: Poznanj, Phoenix, New Jersey, Florida, Makedonija, Irska, BiH...

>> Razgolićena djelatnica Ministarstva prošla bez sankcija!

>> Oglasio se mladić s najpoznatije fotografije Eura!

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

Dresovi, zastavice i trube glavni su 'instrumenti' i za večerašnju utakmicu. Kako vi navijate? Imate li neki 'ritual za sreću' ili navijačke navike tijekom utakmica reprezentacija? Šaljite nam svoje navijačke fotografije na moj.report@novatv.hr ili ih objavite na našoj Facebook stranici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene