Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A još je siječanj

Do kad se nastavlja ovakvo vrijeme? Danas 9 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama na području Gorskog kotara i Like. Ipak, danas nas očekuje sunčano vrijeme i temperatura od čak devet stupnjeva.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Gorskom kotaru i Lici, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb- Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionicama Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D59 Kapela-Dazlina i D523 Križišće-skretanje za Kraljevicu.

Na graničnim prijelazima nema čekanja, a svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena" Kiša u Splitu, ilustracija Vremenska prognoza Polako pripremajte kišobrane: Meterolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka na početku novog tjedna

Na Jadranu će danas biti sunčano, a u unutrašnjosti promjenljiva naoblaka, no veći će dio dana biti barem djelomice sunčano, izvijestili su meteorolozi. Vjetar u većini kopnenih krajeva bit će slab, u Slavoniji i Baranji povremeno umjeren sjeverozapadni. Na sjevernom Jadranu ujutro slaba i umjerena bura, potom sjeverozapadnjak, a u Dalmaciji umjeren i jak sjeverac i bura.

Najviša dnevna temperatura od 4 do 9, a na Jadranu između 9 i 14 stupnjeva.

Što nas čeka u drugom dijelu tjedna?

U kopnenom području u četvrtak i petak bit će jutarnje magle, a potom tijekom dana u četvrtak pretežno sunčano. U petak djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i samo ponegdje malo kiše, u gorju će biti i snijega.

U subotu će ponovno prevladavati sunčano. Na Jadranu pretežno sunčano, a u petak poslijepodne prolazno naoblačenje i mjestimice kratkotrajna kiša. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak. Potkraj petka će zapuhati jaka bura. Temperatura bez znatnije promjene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene