Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija Vidoševiću

Bivši direktor Viktora Lenca izložio životinje koje je ubio u lovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Vrhovnik je svoju zbirku koja sadrži lubanje, trupla i glave antilopa, bizona, nosoroga, lavova, žirafa, slonova i krokodila dao na uvid javnosti izloživši je u Muzeju lovstva, šumarstva i ribolova u Brodu na Kupi.

Kada su tijekom uhićenja Nadana Vidoševića u javnost iscurile fotografije iz skrivenih prostorija njegove vile u kojima je skrivao desetke prepariranih životinja, većinom egzotičnih i rijetkih vrsta, nitko nije niti slutio da će samo nekoliko mjeseci kasnije bivši šef HGK dobiti dostojnu konkurenciju.

Pročitajte i ovo Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe Slika nije dostupna Bogatstvo pod zemljom Otkriveno što je Nadan Vidošević čuvao u tajnom bunkeru

Naime, u nedjelju je na Facebooku osvanula još jedna zbirka lovačkih trofeja koja pripada bivšem dugogodišnjem direktoru brodogradilišta Viktor Lenac Damiru Vrhovniku.

FOTO Safari u Mozambiku: Vidoševićevi trofeji su slon, krokodil, bivol...

No, za razliku od Vidoševića, Vrhovnik je svoju zbirku koja sadrži lubanje, trupla i glave antilopa, bizona, nosoroga, lavova, žirafa, slonova i krokodila dao na uvid javnosti izloživši je u Muzeju lovstva, šumarstva i ribolova u Brodu na Kupi koji se nalazi u dvorcu-kaštelu Zrinski.

 Preparirane primjerke u posjedu kuma ministra financija Slavka Linića objavio je na svom Facebook-profilu Aljoša Babić, predsjednik Zelene stranke i vijećnik u skupštini Primorsko-goranske županije.

'Ne ulazim u nečije životne preferencije pa tako niti u pitanje sklonosti prema odstrelu životinja. No, smatram stvarno neumjesnim da se jedna ovakva privatna zbirka, a radi se o SDP-ovu tajkunu Damiru Vrhovniku nalazi u muzeju u Brodu na Kupi kojim upravlja Primorsko goranska županija te ću kao vijećnik u županiji učiniti sve da se ona iz njega makne', napisao je Babić ispod fotografija. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene