Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brani se sa slobode

Vrbanović samo za Novu TV komentirao nove okolnosti oko slučaja Mamić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrbanoviću su izrečene mjere opreza koje uključuju zabranu kontakta s određenim brojem svjedoka.

Što je još rekao Damir Vrbanović pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19.15 sati. Zdravko Mamić, njegov sin Mario Mamić te poduzetnici Igor Krota i Sandro Stipančić noć su proveli u Remetincu koji im je sinoć odredila sutkinja istrage zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela odredi. Određen im je jednomjesečni istražni zatvor koji mogu izbjeći jamčevinom: Zdravku Mamiću 14 milijuna kuna, Mariju Mamiću 5, za Stipančića 4, a za Krotu 2 milijuna kuna.

Na obranu sa slobode pušten je samo Damir Vrbanović, za njega vrijedi ranije određena jamčevina od milijun kuna, a izrečene su mu i mjere opreza koje uključuju zabranu kontakta s određenim brojem svjedoka. Samo za Novu TV komentirao je nove okolnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novosti iz Remetinca Vrbanović promijenio odvjetnika, Mamić sa zatvorenicima: 'Ne može nam nitko ništa' Slika nije dostupna Nakon prve noći u Remetincu USKOK zatražio blokadu imovine braće Mamić!

Zdravku Mamiću određen istražni zatvor i jamčevina od 14 mil. kuna

'Normalna stvar da ćemo se žalit jer smatramo da s obzirom na kriminalnu kolicinu koja se okrivljenicima stavlja na teret, kao i ozbiljnost tih kaznenih djela, kao i iznos imovinske koristi kojom je ostecen nogometni klub Dinamo, smatramo da nikakva mjera opreza niti bilo kakva mjera jamstva moze zamijeniti istrazni zatvor', poručio je zamjenik ravnateljice USKOK-a Tonći Petković.

'Uvjeren sam da ima itekako elemenata da se kroz postupak obori optužnica, odnosno optužnica nije ni donesena, ali optužni prijedlog, s tim da naravno ima puno elemenata koji govore u prilog da stvari nisu onakve kako se čini', rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović za Novu TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene