Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacio optužbe

D. Kosor: Podmeću nam bivši članovi HSLS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSLS je odbacio medijske napise da dio stranačkih ogranaka priprema izvanredni Sabor HSLS-a u cilju smjene predsjednika stranke Darinka Kosora, ocijenivši da je riječ o lažima i dezinformacijama koje u javnost plasiraju neki bivši članovi stranke, a kojima žele oblatiti ugled HSLS-a i predsjednika Kosora.

Prema pisanju medija, dio HSLS-ovaca želi sazvati izvanredni stranački Sabora na kojemu bi zahtijevali smjenu Darinka Kosora, te da taj plan podupiru četiri HSLS-ove županijske organizacije - zadarska, lička, istarska i varaždinska. 'Ni jedna od navedenih županija nikada nije tražila nikakav izvanredni Sabor stranke, dapače, upravo suprotno, navedene su županije bile jedne od najčvršćih u podršci stavovima tijela stranke i predsjednika stranke', ističe HSLS u priopćenju.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao

Kao potpisnici tog priopćenja navode se predsjednik istarske županijske organizacije i zamjenik predsjednika HSLS-a Sandro Jurman, predsjednik varaždinske organizacije i potpredsjednik stranke Dragutin Kranjčec, te predsjednici primorsko-goranske i ličko-senjske županijske organizacije Čedomir Dundović i Jurica Jotić. Te stranačke organizacije, tvrde u HSLS-u, u potpunosti podržavaju odluke Predsjedništva i Središnjeg vijeća stranke o istupanju HSLS-a iz vladajuće koalicije, koja je donesena 10. srpnja.

Podsjećaju i da je vodstvo HSLS-a nedavno zbog kršenja stranačkog Statuta raspustilo ograna Zadarse županije, te@da je u@tijeku ormirane nove županijske organizacije koja će biti predstavljena početkom rujna. 'Dužni smo reći da iza ovakvih prljavih dezinformacija i spletkarenja, do sada neviđenih u burnoj povijesti HSLS-a, sto

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene