Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O aferi Dnevnice

Cvitan: ''Pročešljat ćemo i putne naloge prije Milanovićeve vlade''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinko Cvitan potvrdio je da su Davor Božinović i Neven Zelić ispitani u kao građani.

Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan poručuje da nije bilo propusta u slučaju dnevnice i da posao nisu odradili šlampavo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši šef USKOK-a: "Ako Predsjednica ima neke podatke, onda ih je trebala servirati DORH-u" Slika nije dostupna Afera "Dnevnice" Analiza Mislava Bage: "Ni premijer ni ministri ovo nisu očekivali"

Rekao je to nakon zatvorene sjednice Odbora za pravosuđe na koju ga je SDP pozvao kako bi razjasnili sve okolnosti konferencije za novinare s premijerom. Uvjerava da su tužitelji dobro odradili posao i najavljuje da će pročešljati i putne naloge prije Vlade Zorana Milanovića.

''Prvo, istraga nije odrađena niti traljavo niti nestručno, napravljena je po pravilima struke. Ni jedna greška do sada u istrazi nije počinjena. Nitko nije vodio sitragu osim USKOK-a nadleženog u tom predmetu niti je premijer vodio svoju istragu, premijer je svojom internom kontrolom ne znam kojom, ne zanima me, utvrdio nepravilnosti izvan vremenskog perioda koji je bio određen izvješćem državnog ureda za reviziju'', rekao je Cvitan novinarima.

Cvitan je rekao da su Davor Božinović, predstojnik ureda premijera Andreja Plenkovića i Neven Zelić, nekadašnji predstojnik Ureda premijera u vladi Tihomira Oreškovića, ispitani kao građani te da istraga nije otvorena. U tijeku su izvidi, rekao je Cvitan.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene