Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prigodno ga nagradio

Croatia Airlines prevezao milijuntog putnika u ovoj godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitskoj zračnoj luci zabilježen je danas milijunti putnik Croatia Airlinesa za ovu godinu.

Riječ je o 27-godišnjoj putnici iz Njemačke koja je stigla iz Frankfurta sa suprugom i kćeri, a ide na otočić Sveti Klement kod Hvara.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Uručen im je prigodni dar, a dobili su i dvije besplatne povratne avio karte za neko sljedeće međunarodno putovanje. Kao i avioprijevoznik, stalan rast u dolascima bilježi i sama Zračna luka Split. U tijeku je i priprema aerodroma za iznimno veliki broj putnika koji uskoro stižu za Ultru, a istovremeno se u susjedstvu punom parom gradi novi, trostruko veći terminal.

"Bila sam ovdje nekoliko puta, na jedrenju, i na praznicima. Odlično je, sunčano, more je predivno i ljudi su divni", kaže Susanne Halbritter, milijunat putnica Croatia Airlinesa za 2017.

"Povećanje putnika u prvih 6 mjeseci 10 posto, do kraja godine slično. Prvi put u povijesti kompanije očekujemo prijeći 2 milijuna putnika", kaže Krešimir Kučko, predsjednik uprave Croatia Airlinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene