Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorila grupu na FB

Članica NO Podravke javno dala podršku Polančecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dragi prijatelji, otvaram ovu grupu jer više ne želim šutjeti. Guši me nepravda prema mojem, a nadam se i vašem, prijatelju', napisala je Ksenija Horvat koja u NO-u predstavlja radnike

'Poznajem ga kao pravednog, iskrenog, velikodušnog i nadasve vrijednog čovjeka, istinskog zaljubljenika u svoj rodni kraj i kojemu je podravska krv uvijek bila svetinja. Radi promicanja i zaštite onog što smo mi Podravci generacijama stvarali prihvatio je i ministarsko mjesto u vladi RH. Borio se protiv mnogih nepravdi, jurišao na vjetrenjače, za bolju Hrvatsku! Zato danas otvaram ovu grupu i pozivam sve vas ako samnom dijelite ovakva razmišljanja da mi se pridružite i barem jednom rečenicom podrške ovoj grupi i Damiru, date do znanja da ima još hrabrosti i prkosa u nama!', stoji u opisu grupe koja ima 17 članova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zajednički satv Dopis ministru Horvatu: Plan rekonstruiranja Uljanika mora se temeljiti na očuvanju održivosti brodogradnje Četiri sata razgovora bez konkretnih jamstava (Foto: Dnevnik.hr) - 3 AGONIJA SE NASTAVLJA Sastanak o restrukturiranju Uljanika bez ministra i sindikata: "Očito je to namješteno"

>> Polančec se odrekao plaće, ali sada bi je htio

Protiv bivšeg potpredsjednika Vlade, Damira Polančeca otvorene su četiri istrage (zbog operacije Spice, slučaja Gradec, isplate pola milijuna kuna odvjetniku Petru Miletiću i afere TLM), a peta, za postavljanje reflektora u Đelekovcu kod Koprivnice, već je rezultirala optužnicom. Unatoč tome na Facebooku je potvorena grupa 'Prijatelji za Damira Polančeca'. 'Nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže pravomoćnom presudom. Zbog prijateljstva s Polančecom već dugo imam neugodnosti, ali ja imam pravo birati svoje prijatelje. Otvaranje grupe na Facebooku privatna je stvar', rekla je Horvat, piše Večernji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene