Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Vatrogasci dva lokalizirali

Četiri požara buknula iznad Kaštela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na četiri različite lokacije iznad Kaštela buknuli su požari, ali su brzom reakcijom vatrogasaca stavljeni pod nkontrolu. Izgorjelo je 40 hektara trave i makije.

Ako ste fotografirali požare iznad Kaštela, pošaljite nam vaše fotografije na moj.report@novat.hr i mi ćemo ih objaviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 4 aktivna požara Požari i dalje bjesne Jadranom, izgorjelo na stotine hektara površine Slika nije dostupna Neumorna borba s plamenom Vatrogasci se bore s 11 požara u 6 županija, dva najnovija na Braču

Na području Sadina u Kaštelanskoj zagori planuo je požar na četiri mjesta uz željezničku prugu. Vatra je izbila oko podne, a kaštelanski vatrogasni zapovjednik je izjavio kako su svi požari stavljeni pod kontrolu.

>> VIDEO Lokaliziran veliki požar kod Vodica: Gasili ga i kanader te tri air-tractora!

Radi se o vatri koja je buknula na četiri mjesta uz prugu, a između svakog požara je bio razmak od pola do 1,5 kilometara. Tri su požara bila manjeg inteziteta, dok se četvrti nošen vjetrom raširio put Malačke zbog čega su u gašenje bila pozvana dva kanadera, air tractora i helikopter. Sat vremena kasnije vatra je stavljena pod kontrolu, pa su se zračne snage povukle.

'Na dvije pozicije lokalizirali smo požar, a na dvije se još borimo', rekao je ranije Taslak. U blizini nema naselja, ali teren je nepristupačan.

U gašenju vatre sudjeluje 20 vozila sa 65 gasitelja iz Kaštela, Slatina, Trogira i Solina, te jedna grupa županijskih vatrogasaca-sezonaca.. (B.V./Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene