Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ova je zemlja apsolutni dragulj'

Čačić: Slušaj, Karibi su prema Jadranu smiješni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić osvrnuo se na ljepote Hrvatske kazavši kako 'ova zemlja zaista predstavlja apsolutni dragulj'.

Tijekom govora koji je držao u Čakovcu, Čačić je slikovito opisao percepciju o našoj zemlji.

Pročitajte i ovo Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60 Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“

'Prije nekoliko godina sam proveo deset, petnaest dana ploveći Karibima i to sam vrijeme većinom proveo igrajući belu. Nakon tih 15 dana smo sjeli sa vlasnikom tog broda i rekao sam mu: slušaj, mislim, ovo prema Jadranu je smiješno. Ne samo Karibi, to vrijedi i za Maleziju... Mi nismo dovoljno svjesni koncentracije te ljepote', rekao je Čačić.

>> Doznajte iz prve ruke zašto je Hrvatska turistički hit!

Pojasnio je da tijekom sastanaka s ljudima koji dolaze iz inozemstva, gosti uvijek kažu: kako vi imate predivnu zemlju. 'Tu ne govorim samo o moru. Mnoge zemlje nemaju takvu koncentraciju bogatstva, raznolikosti i ljepote', pojasnio je potpredsjednik Vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene