Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svom stilu

Nova osebujna reakcija Radimira Čačića: Pogledajte ih sve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u svom je stilu odgovorio jednom građaninu na kritike da HNS-u konstantno pada potpora građana.

Jedan je građanin na Markovom trgu danas upitao ministra Radimira Čačića kako se osjeća 'kada im je potporu dalo samo 3% hrvatskih birača, a vode Vladu', na što je Čačić odgovorio u svom stilu. 'Užasnut sam!', odgovorio je uz osmijeh ministar Radimir Čačić.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

U prilogu pogledajte sve osebujne izjave prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića!

Naime, nakon 100 dana na vlasti rejting HNS-a itekako pada, a ožujak su završili na 3,9 posto, pokazao je Crobarometar, istraživanje koje provodi Ipsos Puls, a ekskluzivno objavljuje Dnevnik NoveTV. Prema tom istraživanju s kraja ožujka, njihov pad je blag, ali od kolovoza 2011., kad su imali 7,1%, trebao bi postati zabrinjavajući za tu stranku.

Prema istom istraživanju s kraja ožujka, pad potpore vladinoj politici najveći je upravo kod birača HNS-a, gdje je potpora pala sa 78 na 64 posto.

Vlada RH početkom travnja uživa potporu 58,3 posto hrvatskih građana, što je za 3,8 postotnih poena slabija podrška od one prije mjesec dana, odnosno 11,1 postotni bod u odnosu na onu izmjerenu početkom veljače (početkom ožujka podrška je iznosila 61,9%, a prije dva mjeseca 69,3%). S druge strane, vladinu politiku ne podržava 25,9 posto građana (prema 23,6% početkom ožujka, odnosno 17,4% iz veljače).

U analizi podrške pet glavnih područja vladine politike u mjesec dana od posljednjeg mjerenja četiri su politike doživjele pad potpore: gospodarska politika (s 43,1% na 40,1%), vanjska politika ( s 54,6% na 51,3%); socijalna politika (s 48,4% na 42,2%); borba protiv korupcije (s 58,7% na 55,7%).

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene