Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preliminarni rezultati istrage

Čačić ipak vozio iznad 130 km/h prije nesreće?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska policija i dalje provodi istragu oko prometne nesreće koju je izazvao čelnik HNS-a Radimir Čačić na autocesti M7, a preliminarni rezultati govore kako je vozio brže od dozvoljenih 130 kilometara na sat.

Podsjetimo, u toj je nesreći smrtno stradalo dvoje ljudi, a Čačić unatoč u obzir uzetim lošim vremenskim uvjetima na cesti, nije prilagodio brzinu kretanja svojeg automobila uvjetima na cesti. Izvori bliski policijskoj istrazi okruga Somogy u Mađarskoj, za Večernji list su rekli kako se čini da je Čačić ipak prešao maksimalnu dozvoljenu brzinu od 130 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

>> Čačić: Povlačim se iz politike ako završim u zatvoru

Hoće li mađarska policija podići ili odbaciti prijavu protiv Čačića, još se uvijek ne zna, jer istraga i dalje traje. Čačić je, isto tako podsjetimo, izrazio žaljenje i sućut obiteljima poginulih u nesreći te najavio da će se, ukoliko ga mađarski sud osudi za nesreću, povući iz politike.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene