Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buran aktualac u Saboru

"Plenković održao predavanje oporbi, poručio im da mogu biti zadovoljni što imaju njega u Europskom vijeću"

Burno je bilo u Saboru na aktualnom prijepodnevu. S Markova trga uživo se javio reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić.

Aktualnim prijepodnevom Hrvatski sabor počeo je novu sjednicu. Rasprava u sabornici na trenutke je bila vrlo žestoka.

Što se događalo poslije aktualca, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić, koji se javio uživo s Markova trga. 

"Aktualac je bio buran. Uslijedilo je jedno relativno kratko zatišje. Nakon toga Andrej Plenković preuzeo je riječ. Nakon aktualca, iduća točka bilo je izvješće o premijerovu radu na sastancima Europskog vijeća. Imao je priliku od pola sata da govori o detaljima.

Međutim, prvih pet-šest minuta svoga uvodnog izlaganja iskoristio je za nekoliko poruka oporbi koje nisu nužno imale veze s europskim poslovima. Kao da su bili svojevrsni produžetak aktualnog sata, a onda kada je počeo govoriti o europskim poslovima, održao je predavanje oporbi, poručio im je da bi manje više, ne samo oni, nego cijela Hrvatska morali biti zadovoljni što imaju upravo njega u Europskom vijeću. 

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Komentirao i akciju uhićenja Milanović o spornim pićima: "Mi to u uredu ne trošimo. Ne znamo ima li u opticaju još otrovnih proizvoda. To je opasno po život"

"Kao da je sebi dao malo oduška, Andrej Plenković ponovio je oporbi u nekoliko navrata da su frustrirani što su oporba tako dugo i da znaju da će to ostati jer su svjesni da će HDZ pobijediti na izborima", rekao je reporter Hrvoje Krešić 

"Sutra je pred Vladom proračun, a pred Saborom Odbor za pravosuđe, gdje će se razgovarati o Agrokoru, a zatim Odbor za Ustav, gdje će se razgovarati o svemu što se događalo kada su zastupnici lupali po klupama."

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene