Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odron kod Slunja

Bura otežava promet na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bure, na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene, zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Jak vjetar puše na dionicama autocesta A1 od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok i A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila. Zbog odrona na cesti između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

>> I danas gužve, očekujte zastoje duž jadranske obale

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D! Pojatno-Veliko Trgovišće, D28 u Predavcu, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Velika Gorica-Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Za teretna vozila zatvorene su ceste: Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina-Novska, Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta), Podravska magistrala od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i Marija Bistrica-Soblinec. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlazak teretnih vozila, a na ostalim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene