Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremite se!

I danas gužve, očekujte zastoje duž jadranske obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom dana moguće su gužve i zastoji duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, središnjoj Istri, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima.

Na glavnim cestovnim pravcima promet je umjeren i vozi se bez posebnih ograničenja, no tijekom dana moguće su gužve i zastoji duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, središnjoj Istri, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

>> Počeo najbolji vikend od početka sezone!

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle (I. skupina). Jak vjetar puše i na autocesti A6 Bosiljevo-Kikovica, između Kikovice i tunela Tuhobić.

Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvica kod Koranskog mosta zbog radova vozi se uz regulaciju prometa semaforima. Tijekom dana, u vrijeme gušćeg promet mogući su zastoji. Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak, a svi trajekti plove redovito, javlja HAK. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene