Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez povodca i brnjice

'Bull terijer je gurnuo njušku u kolica i uhvatio mi bebu za nogu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica Dnevnik.hr-a požalila nam se kako joj je jučer na dijete nasrnuo bull terijer čija ga vlasnica šeta bez povodca i brnjice.

Čitateljica nam je ispričala kako je jučer oko 18 sati šetala s 5-mjesečnim djetetom u kolicima na zagrebačkim Srednjacima te se na livadi iza nebodera pozdravila s poznanicom koja je bila sa psom, bull terijerom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede Gillian Donagh Ostat će bez prihoda Pas ugrizao prolaznika, vlasnica bi zato mogla ostati bez posla

'Pas je išao gricnuti kolica, ja sam zatim prošla dalje, ali pas je opet gurnuo njušku u kolica i uhvatio dijete za nogu i prstiće. Odmah smo priskočili i otvorili mu čeljust kako bi mu oslobodili nogu', rekla nam je čitateljica i dodala kako je dijete srećom prošlo bez ozljeda i da je imalo čarapice koje su ublažile kontakt sa zubima. 

>> Staford napao ženu i djecu, usmrtili ga iz lovačke puške

'Nakon toga sam zvala policiju, a oni su mi rekli da neka odemo taksijem u Klaićevu i da nakon toga zajedno s djetetom dođemo u policijsku postaju. Rekli su i da će razgovarati s vlasnicom psa', ispričala nam je čitateljica koja je željela ostati anonimna.

Dodala je kako joj je dijete nakon napada psa plakalo pola sata, a da se inače ne boji životinja jer su i oni sami vlasnici dvaju pasa. 'Mi smo ovog puta uspjeli reagirati, no, ta susjeda živi u našoj ulici i što ako nam pas priđe s leđa? Što ako se netko drugi ne snađe u toj situaciji, a u ulici živi puno malene djece?', pita se čitateljica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene