Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s Mesićem

Britanska princeza Anne u službenom posjetu Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći britanske kraljice Elizabethe II., Njezina kraljevska visost princeza Anne, boravit će u službenom posjetu Hrvatskoj od 2. do 4. veljače na poziv predsjednika Republike Stjepana Mesića, priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike.

To je treći posjet princeze Anne Hrvatskoj. Prvi put je posjetila Hrvatsku 1972. u pratnji kraljice Elizabethe II. koja je boravila u državnom posjetu tadašnjoj Jugoslaviji. Godine 1996. u sklopu obilaska britanskih postrojba u međunarodnim snagama na području bivše Jugoslavije princeza Anne posjetila je Divulje kod Splita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Janša: Nakon ZERP-a razdvojeni su bilateralni odnosi od pristupnih pregovora s Hrvatskom Slika nije dostupna Mesić želi jačanje suradnje Hrvatske i Turske u gospodarskim odnosima

Za boravka u Zagrebu i Splitu Njezina kraljevska visost princeza Anne susrest će se s predsjednikom Mesićem, a posjetit će Udrugu za terapijsko jahanje 'Krila', Park prirode 'Medvednicu', Centar za rehabilitaciju u Sloboštini, Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, sjedište Hrvatske ratne mornarice i Mediteranski institut za istraživanje života.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene