Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava britanske novinarke

"Sin me iz Hrvatske nazvao usred noći, bio je zarobljen i tražio pomoć. Izvan sebe sam"

Taksi službe - 6
Taksi službe - 6 Foto: Provjereno
Kolumnistica Sarah Vine tvrdi kako je njezinog sina u autu zaključao taksist i tražio novac.

Britanska novinarka Sarah Vine u svojoj je kolumni za tabliod The Daily Mail, u kojem je zaposlena, napisala je kako je njezin sin na odmoru u Hvatskoj doživio traumatično iskustvo. Vine tvrdi kako ga je u vozilu zaključao taksist i derao se na njega.

Sin ju je, kaže, nazvao u srijedu u 2:33 sati u noći. Već ju je to samo po sebi prestrašilo, a onda je uslijedila noćna mora svake majke čije je dijete na putovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija magnituda 5,0 Jak potres pogodio Grčku: Izdano upozorenje, muškarac ostao bez noge

"Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Bio je u Uberu koji se vraćao u stan koji je dijelio s prijateljima, ali vozač je tražio dodatnih 60 eura, koje kao tinejdžer s ograničenim budžetom nije imao. Kad je moj sin odbio, vozač je vikao na njega na hrvatskom, zaključao vrata i odvezao se pored stana u drugi dio grada", napisala je Sarah Vine.

Pročitajte i ovo Paula Klaić Saulačić, novinarka Nove TV sudarila se četiri vozila Dijete izgubilo život, šestero teško ozlijeđenih kod Dubrovnika: "Umor, neprilagođena brzina, nepropisno zaobilaženje - imaju svoju cijenu"

Prestravljani sin ju je, zarobljen u autu s ljutim vozačem taksija, nazvao i pozvao u pomoć, kaže Vine.

"Malo je reći da sam bila izvan sebe. Nakon žustrog razgovora, prebacila sam nešto novca na njegov račun putem internet bankarstva, pa ga je mogao podići s bankomata i predati novac u zamjenu za vožnju kući", piše u svojoj kolumni Vine i dodaje kako je cijeli odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih događanja.

Pročitajte i ovo Apartman uz more Čuvarica plaže Vlasnica apartmana na Murteru tjera kupače: "To je naše dvorište!"

"Jedne noći, djevojka se odvojila od njihove grupe i tri muškarca su je stjerala u kut ispred kluba i naredili joj da preda novac i telefon . Kad bi pokušala pozvati pomoć, rekli su da će je izbosti. Ili gore", napisala je Sarah Vine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene