Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapošljavanje rodbine

Milanović: 'Što da radim? Ne mogu ni za brata odgovarati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerov bratić posao je dobio nakon 20 godina mirovine, a ravnatelj NP Krka kaže da je raspisan natječaj te da je sve po pravilima.

Nakon što je bivši ministar financija Slavko Linić otkrio kako je supruga brata premijera Zorana Milanovića dobila kredit HBOR-a, mediji su otkrili još jedan detalj. Premijerov bratić Boško Poljak zaposlen je nedavno u Nacionalnom parku Krka. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..." Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

Poljak je, prema pisanju Večernjeg lista, nakon više od 20 godina mirovine zaposlen kao šef Odsjeka tehničke službe. U Ministarstvu zaštite okoliša tvrde da ne sudjeluju u provedbi natječaja i zapošljavanju, a ravnatelj nacionalnog parka Tonči Restović, pak, ističe da je sve regularno.

'Javna ustanova Nacionalni park Krka je 16. kolovoza 2013. godine objavila natječaj za rukovoditelja Odsjeka tehničke službe i održavanja. Nakon provedenog natječaja, koji je provodila komisija na čelu sa mnom, od 13 valjanih prijava je izabran kandidat s kojim je sklopljen ugovor o radu', izjavio je Restović.

Što li će Krešo reći bratu? I hoće li ga pogledati 'u oči'?

O slučaju se u Daruvaru očitovao i premijer Zoran Milanović. 'Ja sam za tu radosnu vijest, koja me jako oraspoložila, saznao prije nekoliko mjeseci. Što da radim, ne mogu ni za brata odgovarati. Za djecu jedino mogu', rekao je Milanović. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene