Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima pravo na žalbu

'Na neprimjeren način iznio osobne stavove': Hrg suspendirao Jamba iz članstva HSS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odluka je uslijedila nakon što je Stipe Gabrić Jambo, među ostalim, rekao da je Božo Petrov obični blefer.

Nakon što HSS-ovac Stipe Gabrić Jambo nije birao riječi govoreći o čelniku MOST-a Boži Petrovu, za kojeg je, među ostalim, rekao da je obični blefer - njegova stranka odlučila ga je suspendirati.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak na presici Željka Lenarta Osipanje pred izbore Raskol u HSS-u: Glavni tajnik napustio stranku, Beljak mu upao na presicu Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

'Sukladno Statutu HSS-a predsjednik Branko Hrg danas je donio odluku kojom je suspendiraoStipu Gabrića iz članstva Stranke.

Stipo Gabrić je suprotno Statutu HSS-a i Poslovniku o radu Predsjedništva i Proširenog predsjedništva HSS-a tijekom zajedničke sjednice Predsjedništva i Proširenog predsjedništva HSS-a 9. siječnja 2016. godine neovlašteno od predsjednika HSS-a informirao javnost i na neprimjeren način iznosio osobne stavove o aktualnim političkim događanjima, a koji su u suprotnosti sa odlukama tijela Stranke te tako nanio nepopravljivu političku štetu ugledu i interesima HSS-a.

Suspenzija stupa na snagu danom donošenja Odluke te sukladno istoj Stipi Gabriću prestaju sve ovlasti djelovanja u ime HSS-u do okončanja postupka.

Na ovu odluku Stipo Gabrić može uložiti žalbu Predsjedništvu HSS-a u roku 8 dana', priopćili su iz HSS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene