Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nabrijavanje na Facebooku

Što želi Glavaš - obučene specijalce ili sportske rekreativce?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš izazvao je lavinu reakcija osnivanjem Slavonske Sokolske Garde zbog njezinih crnih uniformi pa su ih odmah prozvali 'crnokošuljašima'.

Za Branimira Glavaša nije riječ o nikakvoj vojnoj postrojbi već sportsko-rekreacijskoj sekciji, a pismeno se obratio i Ministarstvu uprave da se izmjenama Statuta HDSSB-a ustroji SSG. Da mu je to odobreno i da ništa nije sporno, pohvalio se na Facebooku.  

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 3 Bio je u BiH Osuđeni zločinac u tišini se vratio: "Normalno sam prešao granicu i bez problema se krećem po Hrvatskoj" Presuda Branimiru Glavašu - 4 DVOJNO DRŽAVLJANSTVO Branimir Glavaš otišao u BiH: "Nemam namjeru odslužiti ni jednog dana u zatvoru"

'Ministarstvo uprave je 1. prosinca 2015. godine dalo pismenu suglasnost na Izmjene i dopune Statuta HDSSB-a usvojene 8.listopada 2015. godine na Izvještajnom Saboru HDSSB-a, kojim je ustrojena Slavonska Sokolska Garda (SSG). Ovim činom Ministarstvo uprave RH je potvrdilo kako je ustroj Slavonske Sokolske Garde u skladu sa Zakonom o političkim strankama, kao i drugim pozitivnim zakonima RH i Ustavom RH, te da u samom činu osnivanja i djelovanja SSG-a kao sportsko-rekreacijske-untarstranačke redarstvene sekcije u okviru HDSSB-a, nema ništa inkriminuirajuće, kompromitirajuće i nezakonito', napisao je Glavaš.

No, onda je uz sve to objavio i video na kojem se vidi obuka specijalaca koji vježbaju kao profesionalni vojnici a ne kao sportski rekreativci.

 

Ministarstvo uprave je 1. prosinca 2015. godine dalo pismenu suglasnost na Izmjene i dopune Statuta HDSSB-a usvojene...

Posted by Slavonska Sokolska Garda on 30. prosinca 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene