Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalio svoje, o HDZ-u niti slova

''Mostov tim spriječio je poskupljenje plina''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon izjave premijera Andreja Plenkovića u utorak da poskupljenja plina neće biti, reagirao je i šef Mosta, Božo Petrov utem svojeg Facebook profila.

Čelnik Mosta Božo Petrov zasluge za neposkupljenje plina pripisao je ponajprije Mostovom timu, odnosno ministru energetike Slavenu Dobroviću i njegovom državnom tajniku za energetiku Anti Čikotiću.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!"

Petrov je u svojem statusu istaknuo kako je najvažniji cilj bio "spriječiti udar na standard građana". Ministru i njegovom timu poručio je da uživaju njegovu punu podršku te poručio da nastave i dalje predano raditi svoj posao.

Evo što je Petrov napisao na svojem Facebook profilu:

"[MOSTOV TIM SPRIJEČIO POSKUPLJENJE PLINA]

Problematika plinskog poslovanja godinama opterećuje hrvatske građane. Ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović i državni tajnik za energetiku Ante Čikotić, nakon mjeseci napornog rada, uspjeli su spriječiti značajno poskupljenje plina.

Najvažniji cilj bio je spriječiti udar na standard građana, a istovremeno ne naštetiti poslovanju naših energetskih kompanija poput HEP-a i Plinacroa. Nakon povučene gotovo milijarde kuna bespovratnih sredstava za LNG terminal, ovo je još jedan veliki uspjeh Mostovog tima u Ministarstvu energetike. To dokazuje da se rješenje uvijek može pronaći te da nam je interes svih građana Republike Hrvatske na prvom mjestu. Imate moju punu podršku, nastavimo dalje s predanim radom."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene