443552
443552
443552
443552
443552

PETROV PORUČIO MILANOVIĆU 'Dok je Most rušio Vladu, on je valjda bio na Havajima'

  • , 16.07.2016., 21:21
  • Autor:
  • komentara

Čelnik MOST-a, Božo Petrov uputio ej poruku Narodnoj koaliciji.

 
 
 
 
Petrov o Narodnoj koaliciji (Video: Dnevnik Nove TV)
Petrov o Narodnoj koaliciji (Video: Dnevnik Nove TV)

'Most nije proizvod ni SDP-a i HDZ-a, to smo dokazali kad smo zbog nacionalnih interesa rušili Vladu. Za razliku od SDP-a gdje je frontmen, valjda, provodio vrijeme na Havajima zadnjih 6 mjeseci', odgovorio je Božo Petrov na prozivke iz Narodne koalicije u ime koje je čelnik HSS-a, Krešo Beljak, Most nazvao produktom HDZ-a.

'Most izlazi sam za razliku od drugih koji pod sloganom Narodna koalicija, a trgovačka su koalicija jer ta koalicija traži ljude sa stotinjak prijava i tri sudska postupka, poput Jamba, kojem Milanović navodi da mora biti na listi. To je ta Narodna koalicija kojoj je frontmen za izjave umjesto gospodina Milanovića, gospodin Beljak koji do 2028. ima presude zbog toga što je provaljivao u automobile...', poručio je Petrov.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se