444915
444915
444915
444915
444915

'Ispričavam se što o HDZ-u ni o SDP-u ne mogu pozitivno govoriti'

  • , 29.07.2016., 13:49
  • Autor:
  • komentara

Božo Petrov na Faceoooku napisao da ni o SDP-u ni HDZ-u ne može pozitivno govoriti.

 
 
 
 
Petrov na Facebooku (Video: Vijesti u 14)
Petrov na Facebooku (Video: Vijesti u 14)

Božo Petrov preko svojeg facebook profila oglasio se o SDP-u i HDZ-u. Ponovio je kako ni o jednoj od te dvije stranke ne može pozitivno govoriti. Kampanja Mosta kaže, bit će pozitivna.

'Kada mene pitaju za komentar o tome da su HDZ i SDP lošiji, ja se ispričavam što ne mogu pozitivno govoriti o njima, ali naša kampanja je pozitivna. Mi želimo da se jasno vidi naš program za koji smo se zalagali i kojeg smo pokušali provoditi i za vrijeme bivše kampanje, bez obzira na opstrukcije koje su bile i unutar stranke koja je s nama činila Vladu i u oporbi. Bez obzira što su potpisali isti taj program kojeg su predlagali', napisao je čelnik Mosta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se