Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POČELA PODJELA

POTVRDIO MARTINOVIĆ Petrov će biti potpredsjednik Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno od najzanimljivijih pitanje, točnije odgovora na njega, nakon objave imena novog mandatara, o tome koje će pozicije u Vladi pripasti Boži Petrovu i Tomislavu Karamarku, odgovorio je MOST-ov Juro Martinović.

Božo Petrov bit će jedan od potpredsjednika Vlade, potvrdio je Juro Martinović, zastupnik MOST-a gostujući u emisiji Hrvatskog radija.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

'Svaki vladin resor morat će se usuglasiti između Mosta i Domoljubne koalicije te premijera, struka je na prvom mjestu', istaknuo je Martinović.

Tihomir Orešković je mandatar - Karamarko: 'Hrvatska više nema pravo na eksperimente

S njim u studiju bio je i HSS-ov Branko Hrg koji je kazao kako će predsjednik Sabora biti iz Domoljubne koalicije, no o imenima nije želio govoriti, zbog toga što je, kako je naglasio, 'pregovarački proces bio previše otvoren javnosti'. Podsjetimo, kako se već ranije nagađalo da će za predsjednika Sabora od strane Domoljubne koalicije biti predložen Željko Reiner.

'Do 11. siječnja trebali bismo imati prve naznake o smanjenju ministarstava, Japan ih ima šest, a mi 20. Plan je da se Vlada smanji za barem pet ministarstava, kao i da se smanji veliki broj agencija. Mi ćemo predložiti igrače, a konačna riječ bit će mandatarova - on će biti selektor koji će odlučiti koji će igrač igrati u utakmici', izjavio je Hrg te dodao kako za odluke o uređivanju države, zbog toga što sustav na funkcionira, treba još malo vremena. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene