Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem postao slučaj Purda

Borković tvrdi da mu je premijerka prijetila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Borković, posljednji zapovjednik obrane Vukovara javno je optužio ministra branitelja Tomislava Ivića da mu je prenoseći poruku predsjednice Vlade Jadranke Kosor prijetio preko telefona.

Tvrdi traženo je da prestane prozivati Vladu za slučaj Purda ili će u suprotnom uslijediti njihova reakcija. U policiji kažu nema razloga za reakciju sve dok Borković prijetnje ne prijavi. On se za sada žalio jedino saborskom odboru za branitelje te savjetniku predsjednika Josipovića Predragu Fredu Matiću.

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave

'Ja sam direktno pitao njega jeli to znači da je to prijatnja, a on meni kaže 'ja ti prenosim poruku predsjednice da prestaneš'. Ja sam rekao kako ja to shvaćam kao prijetnju te da ću se tako i ponašati', izjavio je Borković.

'Ne želim to komentirati i spuštati se ispod vlastitog dostojanstva i dostojanstva hrvatske Vlade i ne razumijem zašto se gospodin Borković spustio ispod razine svog dostojanstva', odgovorila je premijerka Jadranka Kosor na te optužbe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene