Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mnogi su mislili da će Bugojanci nestati'

'Bomba nije protiv Josipovića, već protiv europske Hrvatske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To nije bomba protiv Ive Josipovića, nego borba protiv europske Hrvatske, izjavio je IDS-ov zastupnik Damir Kajin, komentirajući prijeteće pismo koje je zajedno s ručnom bombom jučer stiglo u veleposlanstvo RH u Berlinu.

Kajin je na konferenciji za novinare u Saboru rekao kako je ta prijetnja uperena protiv reguliranja odnosa sa Srbijom, protiv onih koji ne žele živjeti u svađi sa susjedima i ne žele tolerirati ratni zločin, te protiv onih koji ne pristaju na pljačku Hrvatske.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Slika nije dostupna Bomba je bila prava Njemačka: Pripreme za Josipovićev dolazak

>> 'Ekstremisti me neće zastrašiti'

>> MUP: Još se ne zna tko je pošiljatelj bombe u Berlinu

'Mnogi su mislili da će raspadom Jugoslavije nestati Bugojanci, na koje se pozivaju ove skupine u Njemačkoj, ali njihovo javljanje 2011. pokazuje da im nikada nije bilo stalo do demokratske Hrvatske, već da bi Hrvatsku i u 2011. najradije vidjeli kao ono što je bila NDH do 1945.', poručio je.

'Dok ih je dio hrvatskih vlasti koristio za svoje potrebe tada im je bilo lako, ali sada su protiv njih i EU i Njemačka te većinska i pokradena Hrvatska', izjavio je Kajin. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene