Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blanka odgovorila

Blanka prijavljena sponzoru zbog podrške inicijativi 'U ime obitelji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blanka Vlašić je prijavljena svom glavnom sponzoru, koji u svojim reklamama često promiče toleranciju, te je zatraženo da raskine suradnju s njom.

Blanku Vlašić je, zbog njene podrške građanskoj inicijativi "U ime obitelji", zasad nepoznata osoba prijavila njenim velikim sponzorima.

Pročitajte i ovo Željka Markić, U ime obitelji Traže jednu stvar U ime obitelji poslalo pismo Plenkoviću, traže samo jednu stvar: "Nanosi štetu demokratskoj kulturi" Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera"

>> VIDEO Blanka Vlašić: U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom

Njezinom 'sportskom' sponzoru je u prijavi zatraženo da raskine suradnju s našom visašicom, koja je poruku podrške snimila u njihovoj trenirci.

>> Lidl: Suradnju s Blankom nismo prekinuli zbog 'U ime obitelji'

Odgovor velikog sponzora se čeka, a reagirala je i Blanka. 'Ne dijelim ljude prema boji kože, socijalnom statusu, ne osuđuje one različitih sekusalnih orijentacija, vjera... Ali, za mene osobno je brak zajednica između muškarca i žene. Poštujem svačije mišljenje i želim vjerovati da svi ljudi mogu živjeti u miru i razumijevanju jedni za druge', poručila je Blanka. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene