Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USKOK ekspresno reagirao

Bivšem direktoru Ine ekspresno i tajno blokirana imovina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivšem direktoru Ine Bojanu Milkoviću, uhićenom prije tjedan dana, blokirana je imovina.

Proces blokade bio je ekspresan, ali tajan. Ipak, nagađa se da je riječ o milijunskim vrijednostima nekretnina i pokretnina. Luksuzna nekretnina u elitnom dijelu Zagreba prostire se na gotovo 200 kvadrata. Četvorni metar stajao ga je navodno 2600 eura. Uz to, Milković je navodno i vlasnik velike vile s bazenom u Zagorju. Sve je to sada pod blokadom.

Pročitajte i ovo Zgrada Općine Smokvica velika akcija u Dalmaciji USKOK pokrenuo istragu protiv načelnika i poduzetnika: Objavljeni detalji za što se točno sumnjiče Suđenje braći Mamić i ostalima Nastavlja se Svjedok na suđenju Mamićima: "Odluke o kupnji i prodaji igrača donosio je Zdravko"

Za razliku od prijašnjih slučajeva, USKOK je ovaj put ekspresno zatražio od suda da se privremeno oduzme imovina, što je istražna sutkinja prihvatila. No, o koliko točno nekretnina je riječ nije poznato, jer predmet ima oznaku tajnosti.

>> Milkoviću određen jednomjesečni pritvor

Uz pritvorenog direktora, Ina danas brani i svoju poslovnu politiku. Otkako se pročula vijest kako su i oni, kao i HEP, po povlaštenim cijenama prodavali stanove svojim zaposlenicima stigao je odgovor. U Ini tvrde da je riječ o 400-tinjak stanova. I u njemu nema nitko od menadžera i direktora.

Naftnu kompaniju posljednjih dana, trese sve više afera. Smijenjeni direktor u pritvoru će biti narednih mjesec dana. Njegov kolega iz Crosca u Remetinec stiže u utorak, kada je najavio povratak iz Tunisa. Njih dvojicu sumnjiči se da su od 2002. do 2009. za dodjelu poslova tražili mito od pet do deset posto vrijednosti posla.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene