Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima više savjetnika od Josipovića

Biste li voljeli raditi za njega? K'o u hotelu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gospodarska komora na čelu s Nadanom Vidoševićem zapošljava 600 ljudi. Globus je istražio tko su neki od njih i što rade.

Nadan Vidošević ima 14 savjetnika (to je 6 više nego što ih ima predsjednik RH Ivo Josipović). Ima i 6 potpredsjednika, a njegov Ured predsjednika ima i pročelnicu, šefa kabineta te šeficu protokola; ima i tri tajnice. Komora ima i vlastiti 'diplomaciju', predstavništva u Bruxellesu, BiH, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji, Ruskoj Federaciji i Afganistanu, piše Globus.

Na raspolaganju Vidoševiću nalaze se dva vozača, dok za cijeli HGK radi njih osam. Najveća služba u sklopu HGK zove se služba za opće poslove koja zapošljava 50 radnika i to 6 vozača, 9 konobara, 3 kuhara, 4 recepcionera, 11 čistačica i jednog portira. Tu su i jedan kopirač te pomoćni kopirač te telefonist.

Jedan djelatnik rekao je novinarki Globusa kako se najveći restoran nalazi u podrumu zgrade, prva kantina na prvom katu, još jedna kantina na drugom katu te restoran na petom katu (za kojeg nije siguran radi li).

Možemo zaključiti kako o prehrani svojih djelatnika Hrvatska obrtnička komora odlično skrbi.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Donošenje proračuna Bez privatnih investicija neće biti gospodarskog rasta Slika nije dostupna Nezgoda na jahanju Vidošević pao s konja i ozlijedio kralježnicu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene