Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BERNARDIĆ o dogovorU s HNS-om

"Ako je SDP spreman napraviti korak unazad, onda to očekujemo od svih"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iščekuje se i odluka SDP-a o tome hoće li u utrku ići samostalno, s vlastitim kandidatom, ili će pak podržati Anku Mrak-Taritaš, jer dogovor s HNS-om još nisu postigli.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je kako pomaka u suradnji s HNS-om u Zagrebu zasad nema, da razgovori još traju te da očekuje dogovor na nacionalnoj razini.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Slika nije dostupna I dalje neizvjesno što će Bernardić izbjegava odgovor: Uvjeren u dogovor oko Zagreba

S druge stranke, šef HNS-a Ivan Vrdoljak uvjeren je da će prevladati - kako kaže - glas razuma te da će dogovor sa SDP-om biti postignut.

"SDP je kao što sam rekao, mi smo razumni ljudi, nama je interes građana grada Zagreba na prvom mjestu, prema tome, ako smo mi spremni napraviti korak unatrag i stati na stranu ujedinjene opozicije koja može gradu pružiti nužne promjene onda to očekujemo od svih", rekao je šef SDP-a Davor Bernardić.

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak optimizam da je Mrak-Taritaš upravo najbolji kandidat za gradonačelnicu temelji na tome što je ona "prva osoba nakon 16 godina koja pokazuje ozbiljnost u pristupu upravljanja u gradu Zagrebu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene