Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Njemačkoj

Talačka kriza u luksuznoj četvrti: Operacija spašavanja trajala devet sati

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njemačke specijalne snage upale su u trgovinu u berlinskoj četvrti Schöneberg kako bi prekinule talačku krizu u ranim jutarnjim satima u utorak, objavila je policija na Twitteru.

Počinitelj je počinio samoubojstvo, a njegov talac je neozlijeđen, priopćila je policija.

Kako javlja dpa-ov fotograf, talac koji je satima bio zatočen odveden je u vozilo hitne pomoći. Prethodno je jedna žena spašena "iz opasne zone", navela je policija. Bila je lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznat po nasilju Muškarac zatočio ženu i dijete u Baranji: Policija objavila detalje okončane talačke krize

"Mogu potvrditi da je operacija gotova", rekao je policijski glasnogovornik za dpa u utorak rano ujutro. Specijalne postrojbe upale su u trgovinu malo nakon 2:30.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema ozlijeđenih VIDEO/FOTO Okončana talačka kriza u Njemačkoj: Specijalci ušli u ljekarnu, uhitili muškarca

Prvi poziv o pljački u trgovini stigao je oko 17:30 u ponedjeljak, nakon čega je pokrenuta opsežna operacija nedaleko od Wittenbergplatza, trga u luksuznoj četvrti zapadno od centra grada, gdje se nalaze velike trgovine.

Satima je inače prometno područje bilo ograđeno i nepristupačno.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene