Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreo se s Rankom Ostojićem

Bavarski ministar u Kaštelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutranjih poslova Ranko Ostojić susreo se u Kaštelima s ministrom unutarnjih poslova Slobodne Države Bavarske Joachimom Herrmannom.

Razgovarali su o dosadašnjoj dobroj i budućoj suradnji. Potpisana je i zajednička deklaracija o suradnji u prevenciji i suzbijanju organiziranog kriminala, nezakonite trgovine drogom i terorizma.

Pročitajte i ovo Požar u napuštenim barakama bivše tvornice Jugovinil - 2 vatrogasci na terenu Gori u Kaštelima: Izbio požar u napuštenim barakama Jugovinila Branko Grčić Ako pobijede na izvorima SDP obećava umirovljenicima: "Rast mirovina stavili smo u fokus, povećat ćemo ih na 750 eura"

>> Ostojić odgovara Karamarku: Ako je depolitizirana policija, nema straha!

'Dogovorili smo nastavak suradnje u područjima krim policije, suzbijanje organiziranog kriminala, granične policije, zaštite vanjske granice Europske unije, uniformirane policije, suzbijanje nereda na sportskim događajima i razmjena policijskih službenika', kazao je Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova.

'Bavarska je njemačka savezna država s najvećom sigurnosnom razinom i najmanjom stopom kriminaliteta. Taj vodeći položaj želimo i dalje održati i stoga nam je jako važno da njegujemo suradnju s istočnom i jugoistočnom Europom', kazao je Joachim Herrmann, bavarski ministar unutarnjih poslova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene