Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže nova pomoć nastradalima

Uskoro stiže rješenje stalnih poplava na goričkom području?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako neslužbeno doznajemo, velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić sastao se danas s čelnicima Hrvatskih voda, a nastavljena je i pomoć nastradalima u poplavi s tog područja.

U Zagrebu je održan sastanak gradonačelnika V.Gorice Dražena Barišića s čelnicima Hrvatskih voda, a kako bi se ubrzalo rješavanje problematike tamošnjih poplavljenih područja. Podsjećamo, Barišić je zatražio od Hrvatskih voda da prestanu naplaćivati vodnu naknadu građanima.

Pročitajte i ovo Zbog poplave evakuirani stanovnici ruskog grada Orska Voda i dalje nadire Kaos u Rusiji, tisuće evakuirane nakon što je rijeka probila branu: "Ovo su najteže poplave otkad se prate takvi podaci" Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija

180 paketa pomoći stradalima u poplavi, voda u opadanju, krenuo i autobusni promet

Nastavlja se i dostava namirnica ugroženim kućanstvima u Čičkoj Poljani. Vatrogasci i članovi Stožera za zaštitu i spašavanje dovoze kruh, mlijeko i vodu i dostavljaju kućanstvima, koja su zatražila pomoć.

'Unazad par dana podijeljeno je 180 paketa pomoći s osnovnim namirnicama, kruh, mlijeko, voda, pašteta i slično, za oko 150 kućanstava. Sve to financira grad Velika Gorica. Za bilo kakve potrebe mještani i dalje mogu nazvati 091 / 258 6600 i 091 / 258 6602.', rekao je za Dnevnik.hr Stjepan Kos, načelnik gradskog Stožera za zaštitu i spašavanje.

Vodostaji u Čičkoj Poljani su u padu i voda se polako povlači. Prometuje i autobusna linija, koja ima okretište kod stare škole u Čičkoj Poljani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene