Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura se nastavlja

Bandićev protukandidat Ostojić skidanje plakata smatra cenzurom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba i aktualni ministar zdravlja Rajko Ostojić naredbu Milana Bandića da se skinu plakati za predstavu 'Fine mrtve djevojke' nazvao je cenzurom.

Ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić nazvao je danas cenzurom skidanje plakata za predstavu "Fine mrtve djevojke" Dalibora Matanića, koji prikazuje dva kipa Blažene Djevice Marije u zagrljaju.

"Skidanje plakata vid je cenzure", rekao je Ostojić nakon konferencije za novinare u Ministarstvu zdravlja na kojoj je predstavio rezultate rada ministarstva u prošloj godini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drugi krug Bandić ili Ostojić: Očekuju se prvi rezultati izbora za gradonačelnika Zagreba Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz

>> Bandić o skidanju plakata: Da kritičari mogu ući u moju kožu ne bi to govorili, tu je 'catch'

Plakat za Matanićevu predstavu, premijerno izvedenu u subotu 12. siječnja u zagrebačkom Gradskom kazalištu "Gavella", u srijedu je po nalogu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića povukao ravnatelj tog kazališta Darko Stazić.

Upitan za komentar izbornog populizma gradonačelnika Bandića, Ostojić je ponovio da je obveza svih gradonačelnika na svijetu da se brinu o svojim građanima, osobito u slučaju elementarnih nepogoda.

"Zagrebačke ceste i zagrebački holding su napravili dobar posao, a očito su se neki zaletjeli. U jednom trenutku hvale Zagrebačke ceste pa oni u znak zahvalnosti čiste sportske terene, a onda se kaže da nisu odradili svoj posao pa se ponovno kaže da su odradili svoj posao. U krajnjem slučaju neki se vole slikati više, a neki manje", ustvrdio je Ostojić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene