Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maksimalni iznos

Bandić u iduću godinu prenosi 800 milijuna kuna duga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb na teret će gradskog proračuna za 2010. godinu prenijeti maksimalnih 800 milijuna kuna.

Najveći dio iznosa, čak 790 milijuna kuna, otpada na obaveze Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, piše Novi list za koji je navedenu informaciju potvrdio pročelnik Davor Jelavić. On kaže kako se ne radi u ničem neuobičajenom jer je Bandićeva politika planirana na četiri godine. Tako će na kraju toga razdoblja račun biti sveden na nulu, odnosno neće biti nikakvog prenošenja u naredne godine.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije u američkom Kongresu nakon izglasavanja zakona o proračunu Probili rok Američki kongres ipak izglasao proračun: U zadnji tren izbjegnuta blokada države Jelena Pavičić Vukičević (Foto: Dnevnik.hr) Proračun Zagreba Pavičić Vukičević: "Bilo bi neodgovorno izjaviti da će proračun Zagreba sto posto proći na skupštini"

>> 'Holding svoju nesposobnost liječi podizanjem cijena'

Do navedenih podataka Novi list je došao neslužbenim kanalima, a podaci govore da će iduću godinu zagrebačka blagajna biti u iznimno teškom stanju te da će Grad Zagreb kronično patiti od nedostatka kapitala za investiranje. No, čini se da to ništa ne brine gradonačelnika Bandića koji obilazi Hrvatsku i priprema teren za predsjedničku kampanju te s putovanja ušutkava i vlastitog zamjenika koji je javno priznao postojanje problema.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene