Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Protiv nepoznatog počinitelja'

Bandić podnio kaznenu prijavu zbog uvredljivih plakata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja nakon što su se po gradu pojavili uvredljivi plakati s njegovim imenom.

Osim kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu, podnesena je i prijava policiji od strane gradskog Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, za počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Milan Bandić NAMJEŠTALI SE RAČUNI? Bandić o kaznenoj prijavi zbog sljemenske žičare: "Ja sam odgovoran za sve i kad golub krepa"

'Nakon što su u ponedjeljak, 6. svibnja 2013. na tramvajskim stajalištima, staklenim pregradama nadstrešnica na kojima je zabranjeno plakatiranje, diljem grada Zagreba osvanuli plakati s prijetećim i uvredljivim porukama koje osim teksta sadrže fotografiju, ime i prezime aktualnog gradonačelnika i ujedno kandidata za budućeg gradonačelnika Grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić podnio je Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja', stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika, a dodaje se da je prijava podnesena preko odvjetnika.

>> Fenomeni u kampanji: Kako na to gledaju zakoni?

U kaznenoj prijavi Bandić ukazuje na počinjenje kaznenog djela opisanog u članku 333 stavku 1. Kaznenog zakona.

Također, Ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet podnio je prijavu Ministarstvu unutarnjih poslova – Policijskoj upravi Zagrebačkoj, za počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari iz članka 235 Kaznenog zakona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene