Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMJESTO KARTICA

Bandićeva odredba: Dolazak na posao evidentirat će se OTISKOM PRSTA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otisci prsta kartice će zamijeniti od 2014. Zaposlenici su morali dati pristanak Gradu za korištenje otisaka

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odredio je da će se od početka iduće godine zaposlenici Grada Zagreba pri dolasku i odlasku na posao evidentirati otiskom prsta umjesto dosadašnjim karticama.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Već u srijedu gradonačelnik će dati otisak prstiju u zgradi Gradske uprave. Otisak će mu, kao i ostalim zaposlenicima, omogućiti evidenciju radnog vremena u 2014. godini.

I ostali zaposlenici dobili su raspored pirkupljanja otisaka. Pročelnik stručne službe gradonačelnika, Vidoje Bulum, objasnio je u dopisu do kojege je došao portal Zagrebanicija.com kako je evidencija radnog vremena u interesu zaposlenika i poslodavaca.

"Sustav evidencije radnog vremena svojim učinkom indirektno unapređuje racionalizacije i organizaciju rada, odnosno pospješuje sveukupnu učinkovitost i produktivnost", naveo je.

Zaposlenici su morali dati pismeni pristanak Gradu da koristi njihove otiske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene