Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić očekuje ostavku Ljubičića i Ivankovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prošlog tjedna na stranicama zagrebačkog holdinga objavljneno anonimno pismo protiv direktora zagrebačkih cesta Igora Rađenovića, došlo je čini se do raskola između gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i nekolicine direktora unutar Holdinga.

Tako je Bandić najavio kako će zatražiti istragu i odgovornost onih koji su to pismo objavili, a mediji danas nagađaju kako gradonačelnik najvjerojatnije očekuje ostavke dirketora Holdinga Slobodna Ljubičića i glasnogovornika Ante Ivankovića. 

Pročitajte i ovo Pedro Sánchez Donio odluku Premijer objavio hoće li podnijeti ostavku nakon teških optužbi na račun supruge: "Stanimo na kraj ovom blatu" Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman''

Bandić je naime informaciju o objavi anonimnog pisma na stranicama holdinga vrlo negativno primio, a svojim suradnicima poručio da se manje ponašaju kao plejboji. 

Podsjetimo, Igora Rađenovića pretukle su nepoznate osobe, a napad se povezuje s njegovom suradnjom s USKOK-om tijekom istrage o nezakonitom poslovanju unutar Holdinga.

Bandić do srijede očekuje očitovanje Uprave holdinga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako do srijede očekuje odgovor Uprave Zagrebačkog holdinga na nalaz kontrolnog ureda o objavljivanju anonimne prijave protiv bivšeg čelnika Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića na službenoj internetskoj stranici Holdinga i ponovio kako će tražiti odgovornost onih koji su to napravili.

Novinari su danas Bandića prilikom redovitog obilaska gradilišta rukometne Arene zatražili komentar napisa u tisku da će on zatražiti smjenu predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića i glasnogovornika Nenada Ivankovića.

"Strpite se do srijede", rekao je Bandić, podsjetivši na svoje subotnje riječi s gradilišta u Sopnici-Jelkovcu u Sesvetama kako je objavljivanje prijave budalaština koju osuđuje.

"To je budalaština koju osuđujem i tražim odgovornost onih koji su to napravili, a do srijede također očekujem odgovor Uprave na nalaz kontrolnog ureda, a nakon toga ćemo biti pametniji", rekao je.

Na upit novinara je li iz SDP-a dobio kakav ukor zato što još nikog nije smijenio, odgovorio je kako u SDP-u nema ukora.

"Nismo mi mala djeca", rekao je Bandić i dodao kako svatko tko pogriješi odgovara i snosi posljedice za svoj posao.

"Ne smjenjujem ja nikoga. Svatko piše svoju sudbinu. Ja kad sam pogriješio, ja sam odgovarao", rekao je novinarima nakon obilaska gradilišta.

Istaknuo kako je svakim danom sve zadovoljniji radovima na Areni. "Ako će se ovako raditi, rokovi će biti ispunjeni, ali očekuje nas krvav rad", dodao je.

Voditelj projekta Darko Ivanda rekao je kako je u tijeku montaža čelične konstrukcije krova, a očekuje se da će dvorana pod krovom biti do početka listopada, a fasade će biti gotove početkom rujna.

"Radovi teku prema planu", ustvrdio je Ivanda i izrazio nadu da će sve biti na kraju u redu.

Na gradilištu je oko 750 ljudi, a u mnoštvu strojeva izdvaja se pokretna dizalica na gusjenice s rešetkastom rukom dugom 100 metara, jedina takva u Hrvatskoj.

Rok za izgradnju Arene je 15. prosinca 2008.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene