Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi udar na građane?

Bandić: Nisam potpisao povećanje cijene vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je putem Facebooka izvijestio da nije potpisao povećanje cijene vode niti je o tome primio dopis od Zagrebačkog holdinga.

‘Ako takav zahtjev dođe, gradonačelnik će iskoristiti sva sredstva koja su mu dostupna da zaštiti građane Zagreba od takvog nameta Zagrebačkog holdinga. Društvo koje je nesposobno treba otići.... Minus koji su napravili u dvije i pol godine je narastao na 1,3 milijardu kuna. Strašno i sramotno. Nakon izbora u svibnju to treba hitno sanirati’, stoji na Facebook stranici gradonačelnika Bandića.

Također, Bandić ponavlja da ne može utjecati na odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA-e) i Vlade RH da povećaju cijene toplinske energije građanima Hrvatske, ali je dao nalog najbližim suradnicima da hitno pronađu način kako da se pomogne najosjetljivijim skupinama Zagrepčana koje će to povećanje najviše pogoditi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Blagdane provode bez vode, načelnik im ne dopušta popravak cijevi

Gradonačelnik se na svojem Facebook profilu oglasio, kako kaže, ‘zbog upita javnosti i u svrhu davanja istinitih i točnih informacija građanima Zagreba’. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene