Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena užasna snimka

Baka ubijenog dječaka slomila se na suđenju svom sinu: "Bio je histeričan, poludjela sam"

Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 1
Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 1 Foto: Court TV
Majka Christophera Gregora, kojemu se sudi jer je navodno skrivio smrt svoga sina, se tijekom svjedočenja slomila u sudnici.

Majka "oca propalice" iz New Jerseyja, čiji je sin preminuo od navodnog zlostavljanja, slomila se u sudnici dok je svjedočila o telefonskom razgovoru koji je s njim vodila nakon smrti malog dječaka.

Christopher Gregor (31) optužen je da je natjerao svog šestogodišnjeg sina, Coreyja Micciola, da trči na traci jer je, tvrdio je, bio predebeo. Mali dječak je ubrzo nakon toga preminuo od ozljeda nastalih uslijed navodnog zlostavljanja.

Na šesti dan Gregorovog suđenja, njegova majka Carol Gregor svjedočila je o trenutku kada je saznala za Coreyjevu smrt od svog sina.

"Chris je histeričan", rekla je te dodala da je bijesno vikao: "Što mu je ona učinila?", misleći pritom na djetetovu majku Breannu Micciolo.

"'Zvala sam svog muža, poludjela sam kod kuće", ispričala se, izvijestio je Daily Mail, te istaknula da je histerično vrištala nakon što je primila razorne vijesti o smrti svog unuka.

Pročitajte i ovo ZET pokazao podršku Baby Lasagni Rim Tim Tagi Dim I ZET pokazao podršku Baby Lasagni: "Mislim da ćemo mijaukati cijeli dan"

Njezin je sin tijekom svjedočenja brisao suze maramicom dok je plakao.

"Bila sam toliko zabrinuta. Bio je tako siguran da se nešto dogodilo kada je bio s majkom", prisjetila se.

Prikazan šokantni snimak iz teretane

Veći dio petog dana suđenja otac iz New Jerseyja gledao je forenzičara patologa dr. Thomasa Andrewa i postao je emotivan dok je doktor opisivao smrtonosne ozljede nanesene njegovom sinu Coreyju.

Andrew je rekao da je Corey, koji je preminuo u travnju 2021., izgubio život zbog tupih ozljeda prsa i trbuha, urezane i modrice na jetri te urez na srcu.

Pročitajte i ovo Parada ulicama grada povodom Dana Republike Srpske Rastu tenzije S Balkana dolaze alarmantni signali. Hoće li se povijest ponoviti?

Patolog je zaključio da je Corey imao znakove kardiomiopatije izazvane stresom, srčanog stanja uzrokovanog trajnim stresom koji, kako je svjedočio, "sugerira da je postojao trajni fiziološki stres najvjerojatnije zbog zlostavljanja ili zanemarivanja".

Ranije tokom suđenja, sudu je prikazan šokantni snimak Gregora kako tjera svog sina da trči na traci i podiže ga s poda nekoliko puta kada padne s uređaja.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna Jedan od favorita O Baby Lasagni piše se i preko oceana: Evo što o hrvatskome predstavniku piše jedan od najpopularnijih američkih medija

Video je snimljen u teretani u New Jerseyju manje od dva tjedna prije Coreyjeve smrti, prije koje je hitno prevezen u bolnicu omamljen i bez svijesti. Doktori su mu pokušali pomoći, ali 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene