Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA OPRAVDANJA

Baka bebe ostavljene pred crkvom: "Kad sam čula što je učinila, htjela sam je udaviti!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baka sedmomjesečne bebe ostavljene u kolicima pred crkvom u Brestju tvrdi da majka nije puno marila za svoju djecu.

"Kad sam čula što je učinila, htjela sam je udaviti", ispričala je baka sedmomjesečne bebe koju je majka ostavila u kolicima pred crkvom u Brestju, za 24sata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON VELIKE AKCIJE Pronađeni roditelji djevojčice ostavljene u Sesvetama Slika nije dostupna CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB: "Djevojčica ostavljena pred crkvom je dobro, nema tragova zlostavljanja"

Ona je majka bebina oca koji, navodno, ništa nije znao sve dok slučaj nije objavljen u medijima. Unatoč tome, baka kaže da oba roditelja trebaju odgovarati za to što su učinili.

Ispričala je da im je toga četvrtka snaha rekla da ide zubaru, no nisu se zabrinuli kad se nije vratila kući jer su mislili da je s bebom otišla kod sestre.

"Nije to bio prvi put da tako negdje ode sama ili s djecom i da je nema po nekoliko dana. Znala se po noći, dok djeca spavaju, iskrasti i otići negdje. To je bilo dok je sin radio po terenu. Ona nikad nigdje nije radila. Znala je dobiti socijalnu pomoć, a šest mjeseci je dobivala i porodiljni dok nije izgubila pravo na njega", ispričala je bebina baka.

Tvrdi da snaha nije puno marila za djecu, iako joj je djevojčica bila jako privržena. "Neka idu u zatvor, svatko mora odgovarati za svoje postupke", kaže baka koja živi na širem zagrebačkom području, piše 24sata.

Roditeljima je sud u petak odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene