Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Četvorka'' pošteđena

Snimljeno kako Bauk "deložira" HNS-ovce, a Živi zid asistira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom popodnevne pauze u zasjedanju Hrvatskog sabora SDP-ov zastupnik Arsen Bauk proveo je akciju "deložiranja" HNS-ovaca.

Nakon jučerašnjeg obrata po okončanju sjednice Središnjeg odbora HNS-a, kada je odlučeno da će stranka ipak ići u koaliciju s HDZ-om, reagirali su i dojučerašnji partneri HNS-a u Narodnoj koaliciji.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Danas je tako nakon što je predsjedavajući Željko Reiner objavio popodnevnu stanku u zasjedanju Hrvatskog sabora, SDP-ov Arsen Bauk proveo akciju "deložacije" zastupnika HNS-a s oporbene strane sabornice, izuzev onih koji su protiv suradnje s HDZ-om.

Kako je objavio na svom Facebook profilu, "upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio već je asistirao". Bauk je HNS-ovce "preselio" na mjesta bliže HDZ-u, na kojima su inače HSS-ovci, koje je stavio na oporbenu stranu.

 Reagirao je i šef HSS-a Krešo Beljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene