Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'San svakog Sinjanina'

Ante Vučić ponovno izabran za alkarskog vojvodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na redovitoj izbornoj skupštini Viteškog alkarskog društva u Sinju na najčasniju dužnost - dužnost alkarskog vojvode, između šest kandidata ponovno je izabran mr. Ante Vučić.

Za alajčauša je ponovno izabran Tonći Bešlić, a dosadašnji harambaša Ivo Vukasović Parin ovu će dužnost obnašati i u iduće četiri godine. Za predstavnika alkara u Upravnom odboru Viteškog alkarskog društva izabran je Hrvoje Filipović Grčić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sporni 'čelni zalizanac' 'Želim da Ante promijeni frizuru' Slika nije dostupna Pljuni i zapjevaj VIDEO: Simona Gotovac zapjevala turbo folk

Za predsjednika Časnog alkarskog suda ponovno je imenovan Andrija Filipović Grčić, dok su za članove Suda imenovani Ivan Zorica i Ivo Dalbello Dugi. Izabrani su i tročlani Nadzorni odbor Upravni odbor koji broji 11 članova.

Na konstituirajućoj sjednici, koja će se održati najkasnije za tjedan dana, Uprava će izabrati predsjednika, dopredsjednika i tajnika Viteškog alkarskog društva. Skupštini je nazočio 221 od 245 članova Društva.

Novi vojvoda Ante Vučić istaknuo je kako je san svakog Sinjanina i Cetinjanina biti alkarski vojvoda te je obećao da će se u potpunosti pridržavati Statuta i alkarskih običaja na ponos Sinja, Cetinskog kraja i Hrvatske. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene