Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osobno ih puno znam'

Kotromanović: Teško mi je govoriti o svemu tome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović izjavio je u četvrtak novinarima da je jako nesretan zbog prosvjeda pred Ministarstvom branitelja, istaknuvši kako najteži stradalnici Domovinskog rata moraju imati sve za normalan život, a ako je država propustila učiniti nešto za njih, Vlada je spremna to ispraviti.

Na upit radi li se o politički motiviranim prosvjedima Kotromanović je rekao kako ne zna i ne bi to komentirao. "Jako mi je žao i želim učiniti sve da ti ljudi dobiju sve što će im olakšati život i rad, jer to su stvarno najteži stradalnici i osobno ih puno znam", kazao je.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

"Znam i Freda Matića, tako da mi je vrlo teško govoriti o svemu tome", rekao je Kotromanović dodavši kako prosvjed doživljava vrlo emotivno.

Branitelji tvrde da Ministarstvo izjednačava žrtvu i agresora

Nije odgovorio na upit je li ga nazvao netko od prosvjednika, rekavši samo da komunicira s njima. Situacija nije laka, treba naći rješenje kojim će svi biti zadovoljni, ocijenio je.

Upitan kako se to može riješiti Kotromanović je kratko odgovorio da će se sastati s ministrom branitelja Predragom Matićem i premijerom Zoranom Milanovićem. Oni isto razgovaraju sa određenim ljudima, pa ćemo vidjeti što možemo učiniti i kako pomoći, dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene