Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju limita

Američki mornari u Splitu: "Dođemo i trošimo puno novca na kopnu jer smo dugo na moru, želimo se što više zabaviti"

Aktualno Galerija Marinci u Splitu - 4 Marinci u Splitu - 4 Foto: Dnevnik Nove TV Marinci u Splitu - 5 Marinci u Splitu - 5 Foto: Dnevnik Nove TV Marinci u Splitu - 3 Marinci u Splitu - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Marinci u Splitu - 2 Marinci u Splitu - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Marinci u Splitu - 1 Galerija 1/5 >>
Američki mornari najvećeg ratnog broda na svijetu uživaju u Splitu. Posla imaju mnogi - od ugostitelja do suvenirnica. A osim gužve u gradu, prilično zanimanje vlada i na aplikacijama za upoznavanje srodnih duša.

Čim su sišli s broda američki mornari krenuli su u istraživanje Splita. Izleti brodom, skuteri, automobili, apartmani - iznajmljuju sve. I troše.

Naša hrana ih, kažu, oduševljava, kao i gostoprimstvo u Splitu. Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Maria Juriča o trošenju novca i ima li limit, Adolfo je odgovorio: "Ne. Bio sam na brodu i uštedio sam dosta".

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova USS Gerald R. Ford uplovio u Split privlači poglede FOTO Najveći nosač zrakoplova na svijetu pred Splitom, pogledajte snimke grdosije

"Dođemo i trošimo puno novca na kopnu jer smo dugo na moru i želimo se što više zabaviti", dodaje Britney. Prilično gužvovito je i u restoranima. Jer, 4600 članova posade najvećeg ratnog broda na svijetu treba nešto i pojesti i popiti.

Dolaskom mornara povećalo se zanimanje i na aplikacijama za upoznavanje. Jer, nakon napornog posla na moru, Split im je oaza za opuštanje. Ostat će tu još koji dan. Zasigurno će ponijeti dobro raspoloženje sa sobom. I nadaju se da iz Splita neće isploviti - praznih novčanika.

Cijeli prilog pogledajte u videu.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Gost Dnevnika Nove TV Ministar Malenica nepopustljiv, najavio i novi potez: "U nekom trenutku donijet ćemo odluku da se od nekog datuma neće platiti dani u štrajku"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene