Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuli Karamarkov govor

VIDEO Aktivisti upali na HDZ-ov okrugli stol i vikali: Opljačkali ste Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnji okrugli stol o Zakonu o strateškim investicijskim projektima, koji se održavao u organizaciji HDZ-a, upalo je nekoliko aktivista koji su vikali da je ta stranka opljačkala Hrvatsku. Ubrzo su izvedeni iz dvorane.

U Zagrebu se održava okrugli stol u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na temu 'Zakon o strateškim investicijskim projektima - 'rasprodaja Hrvatske ili gospodarski uzlet?'.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Prije uvodnog govora predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka u dvoranu su ušli aktivisti s transparentima vičući 'HDZ je opljačkao Hrvatsku'. Oni su ubrzo bili izvedeni iz dvorane, a Karamarko im je poručio da se HDZ ogradio od tih koji su pljačkali i da je on 'zadnji kome se time može mahati'.

>> Karamarko i dalje šuti: Tko je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba?

Karamarko je dodao i kako je HDZ prošao katarzu i upitao 'gdje su drugi?'.

U raspravi okruglog stola bi trebalo sudjelovati 10-ak govornika, među kojima su pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin, ekonomski stručnjaci Ljubo Jurčić, Đuro Njavro i Mladen Vedriš, nekadašnji ministar gospodarstva Davor Štern, tajnik Komisije lustitia et Pax Gordan Črpić i predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene